Prisliste

Privatkunder

Faste oppdrag: kr. 415,- pr. time ekskl. mva. (kr. 518,75 inkl. mva.) og kjøretillegg. Du vil få en fast renholder.

Engangsoppdrag: kr. 415,- pr. time ekskl. mva. (kr. 518,75 inkl. mva.) og kjøretillegg. Når det gjelder renhold i privat hjem har vi med oss alt vi trenger av utstyr og renholdsartikler. Minimumstid på privat renhold 3 timer.

Nedvask/flyttevask

Kr. 420,- pr. time (pr. person) ekskl. mva. (kr. 525 inkl. mva.) og kjøretillegg. Vi har da med oss alt hva vi trenger av utstyr og såper.
Når det gjelder tidsbruk kommer vi på befaring og gir en estimert pris.

Etter lang erfaring i renholdsbransjen ser jeg at det ofte lønner seg å velge timespris.  Dette fordi mine renholdere er effektive, raske og ikke minst de vasker huset ditt rent.

Kontorkunder

Kr. 395,- pr. time ekskl. mva. (kr. 493,75 inkl. mva.) og kjøretillegg.  Vi kan også avtale fastpris pr. måned etter befaring.

Prisen inkluderer:  Alt av renholdsustyr og renholdsartikler, men dere som kunder holder:  Søppelposer og sekker, alt av papir, håndsåper etc.  

Vi handler inn for dere konstnadsfritt, og vi handler alt av papir etc. hos MA kontor og Papir Morten Andreassen – han har hyggelige priser.

Byggvask

Kr. 395,- pr. time (pr. person) ekskl. mva. (kr. 493,75 inkl. mva.) og kjøretillegg. Vi har da med oss alt hva vi trenger av utstyr og såper.

Brakkevask

Kr. 395,- pr. time ekskl. mva. (kr. 493,75 inkl. mva.) og kjøretillegg (minstetid 1 time). Vi har da med oss alt hva vi trenger av utstyr og såper.

 

Har gode referanser og ikke minst DYKTIGE MEDARBEIDERE.

Go to top