HjemNedvask/flyttevask

Nedvask/flyttevask

Vi har god erfaring med nedvask/flyttevask.

Når man selger sin bolig kan det være deilig å slippe å vaske hus/leilighet selv.  Alltid mye å gjøre med å flytte inn i ny bolig – så da velger mange å sette bort renholdet til firma.

Vi utfører ofte flyttevask/nedvask og har god erfaring.

Som regel arbeider vi på timesbasis (ser ofte at det lønner seg istedenfor fastpris), men vi har også kvadratmeterpris – og dette er fritt valg for deg som kunde.  Mine medarbeidere er effektive og anbefaler at vi utfører jobben på timesbasis, men du vil alltid få en ca. pris.

Vi reiser også ut på befaring – for deretter å gi en fastpris.

 

Med nedvask menes:

Vaske tak og vegger, vinduer, ut- og innvendig av alle skaper, hvitevarer, dører, karmer – samt rense alle vannlåser og sluk.

MEN; den som selger hus/leilighet bør også tenke på at ny eier mulig skal pusse opp.  Viktig at dere spør om dette, fordi:  Hvis for eksempel de skal bytte kjøkken e.lign. er det ingen vits i å vaske dette skinnende rent.  Dette gjør at dere som selgere kan spare masse penger på renhold.

Og selvfølgelig har vi garanti dersom ny eier ikke er fornøyd med renholdet.  Da kommer vi og retter opp uten ekstra kostnader.  Men, innenfor rimelighetens grenser – man kan for eksempel ikke få et 20 år gammelt kjøkken til å bli nytt selv om vi har vært der og vasket.

Vi er riktignok gode – men til og med der må vi melde pass :o)

Go to top